|
 

Sant Vicenç dels Horts compta amb un nou espai habilitat per celebrar activitats a l'aire lliure

Divendres, 2 de febrer de 2018 a les 13:55
  • El terreny es troba entre la nau de bombers i la Masia de Can Coll

Sant Vicenç dels Horts compta amb un nou espai habilitat per celebrar activitats a l’aire lliure. Es tracta del terreny que hi ha entre la nau de bombers i la Masia de Can Coll. És un espai de 800 metres quadrats que ja està preparat per celebrar-hi esdeveniments de petit format. Últimament s’han acabat d’enllestir alguns detalls per millorar-ne l’ús i que han permès ampliar l’aforament que hi havia fins ara:

- els serveis municipals han compactat el terra amb sauló,
- s’ha construït una rampa d’accés per a persones amb mobilitat reduïda,
- s’han habilitat dues sortides d’emergència i
- s’hi ha instal·lat enllumenat públic.

L’alcaldessa, Maite Aymerich, i la regidora de Joventut i Infància, Yolanda Artigas, van visitar dijous el terreny per constatar el resultat d’aquests arranjaments.
El terreny ja ha acollit alguns concerts en l’últim mig any. L’objectiu de traslladar la celebració d’algunes activitats i concerts a aquest espai és reduir les molèsties i el soroll al veïnat. A més, les activitats que es facin en aquest espai tindran menys limitacions que si es fessin en el nucli urbà.

Els col·lectius i entitats que vulguin demanar permís a l’Ajuntament per celebrar algun espectacle públic o activitat recreativa en aquest terreny, han de fer la sol·licitud al SIAC (Casa de la Vila) mitjançant una instància acompanyada de la memòria de l’activitat i documentació complementària (pla de prevenció, assegurança i plànol de l’esdeveniment). Per començar a tramitar la sol•licitud, cal adreçar-se a la regidoria competent segons l’activitat que s’hi vulgui fer.

 

Last update 02.02.2018 | 14:03