|
 

El Ple d'abril debatrà el nou Document Únic de Protecció Civil Municipal

Dimarts, 17 d'abril de 2018 a les 13:29
  • També es votarà la sortida de l’AMI, a proposta de C’s, una resolució sobre memòriia històrica del PSC, i una altra sobre la Renda Garantida de Ciutadania, d’ICV-EUiA

El Ple Municipal del proper dijous 19 d’abril debatrà aprovar inicialment el Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM). Aquest document descriu els riscos territorials i especials que els municipis estan obligats a planificar, com poden ser incendis, inundacions, nevades, sismes o altres accidents.

Alhora, en aquesta sessió plenària es debatran diverses propostes dels diferents grups municipals. En aquest sentit, el grup de C’s demanarà la sortida de Sant Vicenç dels Horts de l’AMI, el PSC presentarà una proposta de resolució sobre la memòria històrica, i ICV-EUiA una altra sobre el desplegament de la Renda Garantida de Ciutadania.

La resta de punts previstos, referents en l’àmbit de medi ambient, espai públic i serveis municipals o promoció econòmica, entre altres, es poden consultar en la documentació adjunta.

Participació al ple

La sessió plenària s'inicia a les 19 h, però prèviament, a les 18 h, l'Ajuntament convoca una audiència pública a oberta a la ciutadania i als mitjans de comunicació. Així doncs, hi haurà un primer espai d'una hora perquè els veïns i veïnes s'adrecin al consistori sobre qualsevol qüestió. En aplicació del Reglament de Participació Ciutadana, els assistents disposaran de 5 minuts d'exposició i de 3 minuts de rèplica a la resposta del consistori.

Tot i així, es manté el dret d'intervenció en qualsevol dels punts de l'ordre del dia de la sessió de Ple (19 h). Com estableix el Reglament, es podrà sol•licitar intervenir en qualsevol dels punts en cas de tenir-hi una afectació i/o interès directe, adreçant una petició per escrit fins al dia abans de la celebració del Ple. Addicionalment, al finalitzar la sessió hi haurà un altre torn de paraula, limitat a preguntes sobre el contingut de l'ordre del dia. Com fins ara, per fer ús d'aquest torn no caldrà sol·licitar-ho amb anterioritat.

Tant l’audiència pública com el Ple municipal es faran a la Casa de la Vila i es podran seguir en directe a Ràdio Sant Vicenç ( www.radiosvh.info i 90.2 FM) i a l’ACA Sant Vicenç TV (canal 21).

Last update 17.04.2018 | 13:33