|
 

Sant Vicenç dels Horts es prepara per les 3a Jornades FP Empresa

Dilluns, 23 d'abril de 2018 a les 14:36
  • L’acte serà a les 13.45 h, als Salesians Sant Vicenç

Sant Vicenç dels Horts acollirà el proper 26 d’abril la 3a jornada de portes obertes FP Empresa. Aquest dia, els centres de secundària Gabriela Mistral i Salesians donaran a conèixer a les empreses del municipi i de l’entorn l’oferta formativa, el catàleg de serveis i l’FP dual que hi duen a terme.

L’acte serà a les 13.45 h, als Salesians Sant Vicenç (c. Rafael Casanova, 132). L’objectiu, després dels èxits de les edicions anteriors, és que les empreses locals s’apropin al món educatiu i puguin puguin conèixer totes les avantatges i resoldre tots els dubtes relatius a la Formació Professional que s’imparteixen a Sant Vicenç dels Horts per a tot el territori.

Enguany, l’acte comptarà amb la intervenció de la Gerent de Formació de SEAT, S.A. i directora de l’Escola d’Aprenents de SEAT, Laura Carnicero, que farà una intervenció sobre la INDÚSTRIA 4.0 des d’una perspectiva doble d’empresa i escola.

A més dels instituts, en l’organització de la jornada també hi participen la Unió d’Empreses de Sant Vicenç dels Horts, la Unió de Botiguers, PIMEC, l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Per a participar a l’acte, cal fer la inscripció en aquest enllaç , o també al 93 380 71 00 o a empresa@svh.cat

Last update 23.04.2018 | 14:40