|
 

El Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua comença aquest dimecres i constarà de deu sessions

Dimarts, 18 de setembre de 2018 a les 10:20

Les inscripcions per aquest recurs de suport psicològic per a persones cuidadores no professionals continuen obertes

El Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua comença una nova temporada aquest dimecres 19 de setembre. Hi ha previstes deu sessions, de 15 a 16.30 h a la Biblioteca Municipal Les Voltes.

Els objectius del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua són evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès. Les persones que hi assisteixin podran compartir les seves experiències de cuidadores amb les altres que es troben en la mateixa situació. Les sessions compten amb el suport d’un/a psicòleg/òloga i d’una treballadora social municipal.

Les inscripcions per assistir a aquest espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua es poden realitzar a la regidoria de Serveis Socials (edifici de La Foneria), al carrer del Claverol 6-8, mitjançant el telèfon 93 672 31 11 o el correu electrònic socials@svh.cat

Les persones que vulguin assistir al Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua, poden sol·licitar atenció domiciliària gratuïta a la regidoria de Serveis Socials per atendre la persona dependent de qui tenen cura mentre assisteixen al grup.

Aquesta iniciativa està organitzada per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, amb la col·laboració de la Fundació per a l’atenció de persones dependents.

Last update 18.09.2018 | 10:30