|
 

El Pla Comunitari convoca el proper plenari del pla de barri 'Implica't per Sant Josep'

Dimarts, 25 de setembre de 2018 a les 14:25

El Plenari de l’Implica’t és un espai obert a la participació de totes aquelles persones interessades en sumar esforços per millorar el barri.

El Pla de Desenvolupament Comunitari convoca una sessió plenària del pla de barri Implica’t per Sant Josep . La sessió, oberta a tot el barri, entitats, representants polítics i professionals de diferents àmbits, tindrà lloc a les 18.30 h a l’antiga escola Mare de Déu del Rocío, la seu del Implica’t per Sant Josep.


En aquesta sessió les comissions de treball explicaran la tasca que han fet en els darrers mesos i començaran a treballar de forma conjunta les noves propostes pel 2019. També es donarà compte de la feina feta des dels projectes vinculats a l' Implica't : el Servei d'Acompanyament Juvenil i el projecte Generaaccions. A més a més, en ser un espai informatiu que permet mantenir-se al corrent de totes les qüestions relacionades amb el barri, també es tractarà el procés de participació per definir els usos de l'antiga escola Mare de Déu del Rocío i l'estat del procés del Molí-bilitza't.


Participen del pla de barri l’AV Sant Josep, El Quijote, el Casal Cívic de Sant Josep, el Centre de Normalització Lingüística, el Centre Diari Sant Josep, el Colectivo de vecinos y propietarios de Sant Josep , l’Oficina de relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra, la Policia local de proximitat, el Servei d’Acompanyament Jove, el Servei de Psicologia Jove, XJove, veïns i veïnes del barri de Sant Josep i l’Ajuntament.

Last update 26.09.2018 | 10:28