|
 

Sant Vicenç dels Horts ultima els preparatius de la 2a edició de la Mostra Internacional de Pastisseria

Divendres, 21 de desembre de 2018 a les 14:51

• Pastissers i pastisseres de reconegut prestigi faran sessions de cuina en directe el cap de setmana del 19 i 20 de gener

• La 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica acull aquest esdeveniment com a un dels més importants del seu programa

• L’activitat de la Mostra Internacional de Pastisseria ja es pot seguir al compte d’Instagram @PastrySense

Sant Vicenç dels Horts es prepara per acollir el cap de setmana del 19 i 20 de gener la 2a edició de la Mostra Internacional de Pastisseria, en el marc de la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica i la Festa Major d’Hivern. Aquest esdeveniment té com a objectiu divulgar el coneixement de la pastisseria i generar-ne afició entre el públic no professional.

La Mostra ha estat batejada com a PastrySense a Instagram, per poder conèixer, des de ja mateix, els pastissers i pastisseres que hi participaran i les creacions que mostraran al públic el cap de setmana del 19 i 20 de gener. D’aquesta manera, les persones que segueixin @PastrySensepodran entendre i valorar millor les creacions que els professionals de la pastisseria elaboraran a Sant Vicenç dels Horts.

Les demostracions de pastisseria es faran a la plaça de la Vila al llarg dels dos dies que durarà la Mostra. També hi haurà tastos exclusius de les seves elaboracions. En aquest document, es poden consultar les persones que hi participaran i les receptes que mostraran, així com els reconeixements obtinguts.

En aquesta edició hi participaran els següents professionals de la pastisseria:

1. Eugeni Muñoz , impulsor de la Mostra conjuntament amb l’Ajuntament i xef
pastisser de Pastisseria Muñoz.
2. Abel Bravo , ambaixador de la prestigiosa marca de xocolata Callebaut.
3. Josep Maria Ribé , director de la Chocolate Academy.
4. Cris Massana i Sara Pennacchio , de la prestigiosa “Tony Rodríguez Academy”.
5. Abraham Balaguer , Millor Pasta de Te Artesana d’Espanya (2016).
6. Betina Montagne , jurat del programa Bake Off España de Cuatro.
7. Carles Mampel , Millor Mestre Artesà Pastisser d’Espanya.
8. Andrea Dopico Cafarelli , reconeguda per Forbes com una de les 30 joves més influents d’Europa en l’àmbit de les arts.
9. Angelica Locantore , cap de postres del Celler de Can Roca.
10. Salvador Pla , guardonat amb títol de Pastisser Mundial 2018.
11. Raúl Bernal , Trofeu Lluís Santapau 2011 al millor xocolater.
12. Mayte Rodríguez , l’art de fer escultura amb caramel.

La Mostra Internacional de Pastisseria és una oportunitat única per tenir ben a prop a professionals referents del sector i on petites joies dolces i autèntiques obres d’art sorprendran a qualsevol.

Last update 14.01.2019 | 15:30