|
 

Sant Vicenç dels Horts es prepara per a la 123a Cavalcada de Reis

Divendres, 21 de desembre de 2018 a les 17:37
  • L’autor del cartell anunciador de la Cavalcada de Reis és Kauan Rubio dos Santos, alumne de 4rt B de l’Escola La Vinyala

Ses Majestats d’Orient arribaran un any més a Sant Vicenç dels Horts. Per aquest motiu, caldrà que tota la ciutadania -i en especial els infants- participin en la 123a edició de la cavaldada del 5 de gener. A les 18 h es lliuraran les cartes a la plaça de la Vila, i a les 20 h començarà la cavalcada en el mateix punt. El cartell anunciador de la cavalcalda d'enguany és obra de Kauan Rubio dos Santos, alumne de 4rt B de l'Escola La Vinyala. Al concurs de cartells, la segona posició ha estat per a Miriam Alonso Losada, alumna de 5è de l’Escola Sant Vicenç, mentre que en tercera posició ha quedat el cartell d’Isona Pastor Raurich, alumna de 4rt A del Col•legi Sant Vicenç.

La cavalcada sortirà de la plaça de la Vila i recorrerà els carrers de Rafael Casanova, Anselm Clavé, Sant Josep, del Riu, Barcelona, Llobregat, Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Miquel, Anselm Clavé, Sant Josep i avinguda de Torrelles. Els carrers per on passarà la cavalcada tindran afectacions puntuals de trànsit.

L’Ajuntament recomana seguir els consells de seguretat que emet la Generalitat de Catalunya per a esdeveniments amb afluència massiva d’infants. En aquest enllaç es poden consultar els consells i les indicacions a seguir abans i durant l’acte.

Last update 21.12.2018 | 17:56