|
 

L'Ajuntament condemna la presumpta agressió masclista al barri del Raval

Dilluns, 14 de gener de 2019 a les 14:36

L’home està acusat d’agredir una dona que ahir va caure a un pati interior des d’un pis del Raval, a Barcelona. La dona està en estat greu, amb politraumatisme i un fort cop al cap. 

Els Mossos d’Esquadra han confirmat l’agressió i investiguen si la caiguda de la dona pel pati interior podria haver estat també causada per l’home. La policia va rebre l’avís a la matinada de diumenge i va dirigir-se cap al carrer Aurora de Barcelona, on van trobar la dona ferida. La van traslladar a l’Hospital del Mar, on encara es troba en estat greu. De moment, es desconeix la relació de l’acusat amb la víctima, però la hipòtesi és que es tracta d’un home que ha requerit els serveis d’una prostituta.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts recorda que totes les dones que es troben en situació de violència masclista tenen al seu abast el Servei d’Atenció a la Dona ‘A prop teu’ (SIAD), un espai que acull les dones i on reben tot tipus de suport. El telèfon del SIAD és el 93 602 92 16. A més, l'Institut Català de la Dona disposa d'un telèfon d'atenció les 24 hores del dia, gratuït i confidencial per atendre les demandes relacionades amb qualsevol forma de situació de violència contra les dones: 900 900 120.

 

Last update 14.01.2019 | 14:42