|
 

L'Ajuntament condemna l'assassinat d'una noia de 17 anys a Reus per presumpta agressió masclista

Dijous, 31 de gener de 2019 a les 11:50
  • El presumpte assassí és un noi de 19 anys que després del crim s’ha suïcidat. Els mossos d’esquadra treballen amb la hipòtesi que es tracta d’un cas de violència masclista

Els fets van ocórrer a Reus ahir al migdia quan un home es va precipitar al buit des d’un cinquè pis. Els Mossos d’Esquadra, alertats pels veïns de la presència del cos de l’home al carrer, van trobar el cadàver de la noia degolladaal seu domicili. El presumpte homicida, va ser traslladat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona on va morir posteriorment com a conseqüència de les ferides causades per la caiguda. Els Mossos continuen investigant el cas. En cas de confirmar-se, aquesta seriala primera dona assassinada a Catalunya aquest 2019 víctima de violència masclista. A Espanya ja en són 6 des de principis d'any, i 981 des que se'n van iniciar els registres oficials, el 2003.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts recorda que totes les dones que es troben en situació de violència masclista tenen al seu abast el Serveid’Atenció a la Dona ‘A prop teu’ (SIAD), un espai que acull les dones i on reben tot tipus de suport. A més, l'Institut Català de la Dona disposa d'un telèfon d'atenció les 24 hores del dia, gratuït i confidencial per atendre les demandes relacionades ambqualsevol forma de situació de violència contra les dones: 900 900 120.

Last update 01.02.2019 | 12:17