|
 

Inscripcions obertes per participar a la rua de Carnestoltes

Dilluns, 4 de febrer de 2019 a les 20:52

• Enguany la festa de Carnestoltes se celebrarà el diumenge 3 de març

És obert el termini d’inscripcions per participar a la rua de Carnestoltes de Sant Vicenç dels Horts, que aquest any se celebrarà el diumenge 3 de març.

La sol•licitud es pot presentar fins al 21 de febrer. Si la persona sol·licitant és persona física, pot presentar aquesta inscripció de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i dedilluns a dijous, de 16.30 a 18 h al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC), a la plaça de la Vila, 1 o a la seu electrònica amb signatura digital. 

Si la persona sol·licitant és representant d’una entitat, ha de presentar la inscripció mitjançant la seu electrònica, amb signatura digital a través d’aquest enllaç .

Les comparses han d’estar formades per un mínim de 8 participants, i per ser comparsa de ple dret cal comptar amb un mínim de 20 persones, de les quals el 80% han de ser veïnes de Sant Vicenç dels Horts. Ser comparsa de ple dret permet gaudir d’un equip de so, formar part de la Comissió de Carnestoltes i participar en el sorteig de sortida i en el sorteig d’obsequis.

 

 

Last update 07.02.2019 | 12:10