|
 

L'Ajuntament contractarà sis persones amb el programa 'Treball als Barris'

Dimecres, 13 de febrer de 2019 a les 14:59

• Hi haurà dos perfils nous de contractació: agent cívic i dinamitzador sociocultural
• Enguany, els contractes passen de sis a nous mesos

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts torna a posar en marxa el programa ocupacional “Treball als Barris”, que té com objectiu promoure la inserció laboral de persones a l’atur i l’activació econòmica dels barris de la Guàrdia i la Font del Llargarut.

El programa consta de tres accions principals:

  • Formació ocupacional adreçada al veïnat de La Guàrdia i la Font del Llargarut. A partir del maig es faran cursos de conducció de carretons elevadors, manipulació d’aliments, atenció al client i gestió administrativa, entre d’altres.
  • Contractació de dos agents cívics i un/a dinamitzador/a sociocultural. En el cas dels agents cívics, es prioritzarà la contractacció de persones empadronades a la Guàrdia i la Font del Llargarut.
  • Formació i contractació de dones. Al març comença formació ocupacional en gestió administrativa per a dones usuàries del Servei Integral d’Atenció a la Dona (SIAD). D’aquestes, tres passaran a formar part de la plantilla de l’Ajuntament durant nou mesos.

En total, enguany es faran 6 contractacions per un període de nou mesos a partir del mes d’abril: tres dones com a suport administratiu i de consergeria, dos agents cívics i un/a dinamitzador/a sociocultural.

Requisits de selecció
Per participar als processos de selecció de ‘Treball als barris’ els passos a seguir són diferents depenent del lloc de feina.

  • En el cas de les dones usuàries del SIAD, han de presentar instància al SIAC, a l’Ajuntament, adjuntant el currículum i l’informe de vida laboral actualitzat.
  • Pels perfils d’agent cívic i dinamitzador sociocultural, procés de selecció obert tant per homes com per dones, la inscripció s’ha de fer a través del departament d’Ocupació de l’Ajuntament o al Club Feina, ambdós serveis ubicats al Molí dels Frares. També es pot fer a l’oficina de Treball als barris, al Camp de La Guardia.

Cal tenir en compte que no es podrà convocar a prova i/o entrevista a cap persona, el currículum de la qual, no hagi estat derivat prèviament des del SOC. Els requisits s’estableixen a les bases de selecció que es poden consultar en el següent enllaç .

Formació ocupacional
L’última línia del programa “Treball als barris” s’adreça a oferir formació ocupacional al veïnat de La Guàrdia i la Font del Llargarut. A partir del mes de maig, es faran cursos de manipulació d’aliments, conducció de carretons elevadors, atenció al client i gestió comercial...

Per a qualsevol dubte o consulta, les persones interessades es poden adreçar a:

  • al Club Feina en horari de dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13 hores
  • a l’oficina de treball als Barris al Camp de Futbol Municipal La Guàrdia (dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13h i els dimarts de 16 a 19h)
  • per telèfon, al 93 656 96 67 o per correu electrònic treballbarris@svh.cat
Last update 13.02.2019 | 15:06