|
 

Incidències en la via pública per la celebració de la Rua del Carnestoltes aquest diumenge 7 de febrer

Dimarts, 2 de febrer de 2016 a les 14:25

Amb motiu de la celebració de la Rua del Carnestoltes de Sant Vicenç dels Horts aquest proper diumenge 7 de febrer, es produiran les següents incidències de trànsit i del servei de transport públic:

A partir de les 10.30 h, aproximadament, i fins a les 14.30 h, el trànsit de vehicles pel carrer de Mossèn Jacint Verdaguer serà desviat a l’alçada del carrer d’Antoni Mampel cap al carrer de Ciudad Real i la Travessera de Barcelona, en formar-se la rua al carrer de Sant Miquel, entre els carrers de Ribot i de Rafael Casanova.

Els usuaris dels pàrkings i guals del carrer de Sant Miquel, entre els carrers de Mossèn Manel Grasset i Rafael Casanova, el carrer de Sant Joan Bosco, i el carrer de Ribot, entre els carrers de Sant Joan Bosco i de Sant Miquel, no podran fer servir els seus guals, aproximadament entre les 10.30 h i les 12.15 h, mentre la rua s’estigui muntant al carrer de Sant Miquel.

A partir de les 12 h, aproximadament, els vehicles que circulin pel carrer de Rafael Casanova seran desviats a l’alçada del carrer d’Enric Aymerich.

A partir de les 12.30 h, amb la Rua ja en moviment, i fins a les 15.30 h, aproximadament, el trànsit de vehicles pel carrer de Rafael Casanova restarà desviat pel carrer de Ramon Poch cap a la carretera de Sant Boi.

A partir de les 14.30 h i fins a l’acabament de l’activitat a la plaça de la Vila, els vehicles que circulin pel carrer de Mossèn Jacint Verdaguer seran desviats pel carrer de Sant Miquel.

Afectacions al servei de transport públic

Entre les 10 h i les 16 h, les línies d’autobusos hauran de desviar-se a partir de la parada de La Vinyala cap a la carretera de Torrelles per continuar el seu itinerari per la carretera de Sant Boi. A més a més, no podran entrar al carrer de Mossèn Jacint Verdaguer i hauran de seguir el recorregut per la carretera de Sant Boi.

Aquestes restriccions en el trànsit, suposarà l’anul·lació de les parades del carrer de Rafael Casanova, de la plaça de la Vila, del carrer del Pas del Llop, del carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, del carrer de Sant Miquel i del carrer d’Anselm Clavé. S’habilitaran parades alternatives a la carretera de Sant Boi.

Last update 04.02.2016 | 08:53