|
 

Les fortes ventades provoquen algunes incidències a Sant Vicenç dels Horts

Divendres, 2 de març de 2018 a les 09:37

• La Generalitat ha activat el Pla VENTCAT en fase d'alerta

Aquest matí s’esperen fortes ventades a Catalunya, de fet, la Generalitat ha activat el Pla VENTCAT en fase d'alerta. A hores d'ara, Meteocat ha rebaixat el perill d'alt a moderat. L’estació meteorològica situada a la Foneria ha registrat ràfegues de vent de més de 75km/h a primeres hores del matí. Aquestes ventades ha provocat algunes incidències lleus a Sant Vicenç dels Horts:

  • Al carrer Amposta, s’ha caigut un pal de telefonia. Policia Local i Bombers han avisat ràpidament a la Brigada Municipal, han recollit el pal i han avisat a la companyia. 
  • Al Centre Comercial La Vailet les ventades han arrencat algunes parts de la carpa central, motiu pel qual els Bombers han actuat a primera hora per mitigar el risc. L'empresa està gestionant la retirada de l'estructura afectada, i la Policia Local ha sol·licitat el tancament de les botigues del centre més properes a la carpa mentre no es retiri totalment, així com el pàrquing i els accessos pròxims. També s'ha reforçat la vigilància privada.
  • S’ha hagut de retirar la pancarta de la XXXVII Caminada Diürna del Club Excursionista que hi havia penjada al carrer Nou a l’alçada de la carretera de Sant Boi, a l’entrada del municipi des de la “rotonda de les ovelletes”.
  • Al número 15 del carrer Olesa, la Brigada Municipal ha hagut de retirar el tendal d’un camió per evitar que sortís volant. La Polícia Local ha informat al propietari.

El transport públic funciona amb normalitat i Protecció Civil recomana suspendre totes les activitats que transcorrin al carrer al llarg del matí. De 9:30 a 12:30 h, la regidoria d'Educació farà una activitat amb les escoles al costat del Forn Romà però sense carpes, per tal ha d'evitar incidències. 

La previsió indica que en les properes hores disminuiran les ventades. Podeu seguir l’actualitat meteorològica de Sant Vicenç a través dels comptes de Twitter @AjuntamentSVHi @EmergenciesSVH.

 

Last update 02.03.2018 | 12:04