|
 

Afectacions a la mobilitat pel tall del c. de Rafael Casanova i de la ctra. de Sant Boi

Dimarts, 22 de maig de 2018 a les 16:43

El 23 de maig al matí es produirà el tall a la circulació de vehicles del c. de Rafael Casanova per obres i el 27 de maig a partir de les 12 hores es veurà afectada la ctra. de Sant Boi (BV-2002) pel pas d'una cursa ciclista.


Tall del c. de Rafael Casanova el 23 de maig per obres

El dimarts 23 de maig, de 9 a 15 hores, quedarà tallada la circulació de vehicles el c. de Rafael Casanova, entre el c. de Miguel Hernández i el c. d'Anselm Clavé, per la realització d'unes obres de reparació de la reixa de recollida d'aigües. S'hauran de realitzar itineraris alternatius pel c. de Claverol i les carreteres BV-2005 i BV-2002, o bé pel barri del Turó.

Els autobusos urbans i interurbans també patiran desviaments en els seus recorreguts.

 

Tall de la ctra. de Sant Boi (BV-2002) el 27 de maig per cursa ciclista

El diumenge 27 de maig, en la franja de les 12 a les 13 hores i durant el temps indispensable, quedarà tallada la circulació de vehicles a la ctra. BV-2002 al seu pas pel municipi, així com els seus accessos, per la cursa ciclista amb origen a Navàs i finalització a Sant Boi de Llobregat. Els vehicles hauran de realitzar itineraris alternatius pels vials urbans i no podran tampoc creuar la carretera ni accedir a l'A-2.

Els vianants també patiran restriccions a l'hora de creuar la carretera pels passos de vianants existents.

Els autobusos interurbans poden patir endarreriments degut a la coincidència amb la cursa.

Last update 22.05.2018 | 16:53