|
 

Afectacions a la mobilitat al carrer de Rafael Casanova i a la plaça de la Vila entre els dies 7 i 11 de setembre

Dimecres, 5 de setembre de 2018 a les 12:04

Els propers dies es produiran diverses afectacions a la circulació de vehicles i al transport públic al c. de Rafael Casanova i en l'entorn de la pl. de la Vila, que implicaran talls i el desviament del SantviBus i dels autobusos interurbans.

La primera afectació es produirà el divendres 7 de setembre al tram del c. de Rafael Casanova entre el c. de Ribot i la pl. de la Vila, de les 8 a les 14 h. El motiu és la descàrrega de material per les obres de la Vicentina. La circulació de vehicles es desviarà pel c. de Ramon Poch, des d'on es podrà seguir per la ctra. de Sant Boi (BV-2002) o pel c. del Riu. L'accés a la pl. de la Vila es podrà realitzar des dels carrers de Mossèn Jacint Verdaguer o de Mossèn Josep Duran i es mantindrà l'accés o sortida als guals permanents dels vials afectats.

Les següents afectacions es produiran el cap de setmana per la celebració de la Carallotada i dels actes de la Diada Nacional de Catalunya. En tots els casos l'afectació serà la mateixa i suposarà el tall de la circulació de vehicles en els accessos a la pl. de la Vila, des dels carrers de Rafael Casanova, de Mossèn Jacint Verdaguer, de Mossèn Josep Duran i de Francesc Moragas. Els dies i horaris seran els següents: el dissabte 8, de les 18 a les 20 h, el dilluns 10, de les 23.45 a les 0.45 h, i el dimarts 11, de les 9.30 a les 15 h. Es mantindrà també l'accés o sortida als guals permanents dels vials afectats.

El SantviBus i les línies interurbanes d'autobús -sentit Molins de Rei- es veuran alhora afectades i hauran de circular desviades pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi (BV-2002) durant les franges horàries en les quals es produiran els talls de circulació. Les parades afectades són "Pl. de la Vila" i "CAP Vila Vella". S'habilitaran parades provisionals a "c. de Rafael Casanova/c. de Ramon Poch" i a "ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella". Els autobusos sentit Torrelles de Ll. o Sant Boi de Ll. mantindran els itineraris habituals.

A banda, es produiran afectacions puntuals per la realització de les següents activitats dinàmiques, que comptaran amb acompanyament policial:

  • Cercavila de cultura popular el dissabte 8, de les 19.30 a les 20.30 h, amb sortida de la pl. de la Vila, recorregut pels carrers de Sant Miquel i de Ribot, pl. de Sant Jordi, carrers de Nadal, de Barcelona i de la Mare de Déu de Montserrat, lateral de la ctra. de Sant Boi i amb arribada al parc del Mamut Venux.
  • Baixada de torxes el dilluns 10, de les 23.40 a les 24 h, amb sortida del parc del Pi Gros, recorregut per la tvra. d'Aragó, carrers de Ciudad Real, d'Antoni Mampel i de Mossèn Jacint Verdaguer i amb arribada a la pl. de la Vila.
Last update 05.09.2018 | 13:04