|
 

Les obres de reurbanització del carrer Jaca començaran el dilluns 4 de febrer

Divendres, 1 de febrer de 2019 a les 14:14
  • Les obres consistiran en una renovació completa del carrer, tant pel que fa a la configuració de voreres i renovació de paviments com als serveis.

El pròxim dilluns 4 de febrer començaran les obres per millorar l’accessibilitat i els serveis del carrer Jaca que es van adjudicar el passat desembre a l’empresa Eurocatalana Obres i Serveis, SL. S’ampliaran voreres, es millorarà la xarxa d’aigua i d’enllumenat públic i se soterrarà el cablejat. És previst que les obres durin al voltant de quatre mesos i tenen un cost de 537.277,11 €.

Les obres consistiran en una renovació completa del carrer, tant pel que fa als paviments com als serveis. En aquest sentit, s'ampliaran les dues voreres per millorar-ne l’accessibilitat i el soterrament de la xarxa elèctrica i de telefonia permetrà alliberar espai de les voreres. També es crearan passos de vianants adaptats amb rampes, tant a l'entrada com a mig recorregut del carrer Jaca. La calçada es renovarà per eliminar els actuals flonjalls, de manera que s’aportarà més seguretat i durabilitat. De la seva banda, la renovació de la xarxa d'aigua potable i del clavegueram ha de servir per eliminar fuites, mentre que la nova instal•lació d'enllumenat completarà la renovació del carrer.

Afectacions a la mobilitat
A partir del dimecres 6 de febrer, la circulació de vehicles i l’accés i la sortida als guals permanents es veuran afectats. Per aquest motiu, s’habilitarà la rambla de Lleida en ambdós sentits. La mobilitat dels vianants estarà sempre garantida.

Last update 01.02.2019 | 14:23