|
 

18 persones en situació d'atur troben feina a l'Ajuntament gràcies al programa Treball i Formació

Dijous, 23 de gener de 2020 a les 08:28
  • Són 12 vicentines i 6 vicentins que es trobaven en situació de vulnerabilitat i que des de finals de desembre donaran suport a diversos departaments del consistori durant els propers mesos

La nova edició del programa Treball i Formació ha permès a 18 persones que es trobaven en situació d’atur obtenir un contracte de feina d’entre 6 i 12 mesos a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Aquesta iniciativa, subvencionada pel SOC, i cofinançada pel Fons Social Europeu a través del Programa operatiu FSE de Catalunya 2014-2020 i l’Ajuntamennt, suposa una millora de l’ocupabilitat de les persones beneficiàries, que es trobaven en situació de vulnerabilitat perquè no tenien feina, eren majors de 45 anys, no percebien cap prestació o bé només la Renda Mínima d’Inserció.

De les 18 persones beneficiàries, 6 treballaran a l’Ajuntament amb un contracte de 12 mesos, i la resta amb un contracte de 6 mesos. Totes les persones faran una sessió d’orientació i assessorament cap al final del contracte al Club de Feina per poder incrementar les opcions de continuar en actiu un cop acabi la seva tasca a l’Ajuntament.

Avui s’ha realitzat una sessió de benvinguda a tots aquests veïns i veïnes per part de l’equip de govern. El regidor de Promoció de l’Ocupació, Xavi Gómez, els ha desitjat molta sort i ha explicat que «aquest programa és una garantia d’igualtat d’oportunitats, i la combinació de feina i d’accions d’experiència laboral i formatives permetran la reincorporació al mercat de treball amb garanties».
L’objectiu del programa Treball i Formació és dotar a les persones beneficiàries d’eines, recursos, habilitats, hàbits de treball, coneixements professionals, que els permetin la seva millora curricular i també un suport emocional pel fet de portar tant de temps sense treballar. Tot plegat esdevé una gran oportunitat per aquests veïns i veïnes a nivell personal i laboral.

Last update 23.01.2020 | 08:29