|
 

Obert el període d'inscripcions per la Cursa de 10 km del proper 26 d'octubre

Dimecres, 1 d'octubre de 2014 a les 19:29
  • La novetat d'enguany serà la celebració de curses infantils

Aquesta setmana s'ha obert el període d'inscripcions a la 6a Cursa de 10 Km de Sant Vicenç dels Horts, que tindrà lloc el proper 26 d’octubre. Aquestes es podran fer de forma presencial al Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts - Piscina Montserrat Canals i també es podran realitzar per internet a través de la pàgina web de Championchip  en el següent enllaç:  http://inscripcions.championchip.cat/inscripcions/ca/cursa-svh-2014

També es podran comprovar les inscripcions clicant aquí .

Les inscripcions tenen un cost de 14 € pels propietaris del xip groc i socis del Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts - Piscina Montserrat Canals, Carme Siñol Club Esportiu i socis Club Atlètic Sant Vicenç i de 15 € per la resta de participants. Per tramitar les inscripcions, cal omplir el formulari que trobareu en aquesta web i lliurar-lo al CEM Sant Vicenç dels Horts - Piscina Montserrat Canals (c. Claverol, 2-4) o bé fer la inscripció telemàtica. 

 

Hi haurà carpa del corredor al Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts - Piscina  Municipal Montserrat Canals divendres 24 d’octubre de 13.30 a 20.30 h, i  dissabte 25 d’octubre de 10 a 18 h. Podeu recollir la samarreta tècnica i la bossa del corredor.


La sortida es donarà a les 10 h al Parc de la Foneria (C. Claverol, 2-4). Hi haurà una àmplia zona d'aparcament habilitada per als participants i vestidors al CEM Sant Vicenç dels Horts - Piscina Montserrat Canals.

Novetats 6a edició

Enguany, destaquem com a novetat l’incorporació de les curses infantils adreçades als escolars des de cicle inicial fins a ESO, i les quals comptaran amb la col·laboració dels centres d’ensenyament de Sant Vicenç dels Horts i dels mestres d’educació física.

Aquesta ja tradicional activitat és organitzada per la Regidoria d'Esports, però enguany es compta amb la col·laboració, en l’organització, del Club Atlètic Sant Vicenç. A més -i com cada any- es fa necessària la col·laboració de les diferents entitats esportives locals pel correcte funcionament de l’esdeveniment. Es comptarà, també, amb el suport de la Diputació de Barcelona, del CEM Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals, de Championchip (controls informàtics amb xip); Caldo Aneto, McDonald's, Club Esportiu Carme Siñol, Colibrí, Cafegra, Gonnafit.com i pixel vertical.

Programació de l’activitat

9 hores Cursa cicle inicial, 630 metres
9.15 hores Cicle mitjà i superior, 1080 metres
9.30 hores ESO, 2580 metres
10 hores Inici de la 6a Cursa de 10 km
11.15 h Lliurament dels trofeus per als guanyadors de la 6a Cursa de 10 km


 

Last update 02.10.2015 | 08:27