|
 

El projecte de l'antic Juncadella ja té forma

Dijous, 23 d'octubre de 2014 a les 11:03
  • Es preveu construir un gran parc amb una zona de passeig interior i un edifici per a les entitats i associacions

El projecte de remodelació de l’antic Juncadella, fruit d’un procés participatiu, ja va agafant forma. Dilluns 20 d’octubre, es va presentar a la Comissió de seguiment del procés la proposta que han elaborat arquitectes de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, a partir de les conclusions que van sorgir del procés participatiu que va finalitzar el febrer d'aquest any.

Es preveu construir un gran parc amb una zona de passeig interior i un edifici per a les entitats i associacions, amb auditori, sala polivalent, espai per a un bar, sales per a entitats i espais per a exposicions, entre d’altres elements.

La Comissió de seguiment, formada per l'AV Vila Vella, l'AV El Trèvol, la Federació d'associacions de veïns i veïnes i els partits polítics amb representació municipal, van donar el vistiplau perquè l'equip d'arquitectes de l'Àrea segueixi endavant amb la proposta per acabar de definir el projecte. Es va explicar, també, que en una primera fase es farà la part del vial de la carretera de Sant Boi i el parc; i en una segona fase, es construirà l'equipament per a les entitats i associacions.

Last update 23.10.2014 | 11:24