|
 

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i les fundacions IRIS i APIP-ACAM creen un espai d'oci per a joves discapacitats

Dimarts, 17 de febrer de 2015 a les 15:31

• Aquest matí s’ha signat un conveni per portar a Sant Vicenç dels Horts un “Espai de trobada”, amb propostes de lleure tres cops per setmana

• El programa d’activitats, que s’organitza a les instal•lacions de l’escola IRIS, ja compta amb 10 famílies inscrites

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, la fundació vicentina IRIS i la Fundació APIP-ACAM (Barcelona) han signat aquest matí un conveni de col•laboració l’objectiu del qual és treballar conjuntament per endegar el projecte “Espai de trobada”. Aquest espai, adreçat a persones amb discapacitat, estarà ubicat a l’escola IRIS (carrer de Salvador Allende, 2-10) i ofereix diferents propostes de lleure tres cops per setmana. El projecte neix a demanda de les famílies i de moment ja s’hi han inscrit 10. La previsió és augmentar el grup fins donar cobertura a un total de 40.

Segons aquest conveni, la fundació IRIS cedeix les seves instal·lacions i la fundació APIP-ACAM serà l’encarregada de realitzar les activitats pròpies del projecte. L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, a través de la regidoria de Joventut i Infància, coordina el projecte i garanteix que aquest conveni pugui tenir una durada estable en els propers anys.  La signatura ha comptat amb la presència de l'alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras; el regidor de Joventut i Infància, Jordi Gil; la directora general de la Fundació Iris, Roser Boladeras; i la directora de la fundació APIP-ACAM, Montserrat Font, entre d'altres representants.  

Ràdio Sant Vicenç ha entrevistat avui els impulsors del projecte:


Last update 17.02.2015 | 19:39