|
 

S'obren les inscripcions per participar a la 32a Mostra i Festa Major d'Hivern

Dijous, 12 de novembre de 2015 a les 09:37
  • La 32a Mostra i la Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç dels Horts del 2016 tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 de gener

La 32a Mostra i la Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç dels Horts del 2016 tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 de gener, i el fil conductor serà el patrimoni arquitectònic local. L’Ajuntament del municipi vol comptar amb la participació d’empreses, emprenedors, comerços, artesans, etc. i anima a fer-ho de manera activa. Per aquest motiu, des del proper dilluns 16 de novembre fins al 13 de gener, totes les persones interessades en participar en les diferents activitats de la Mostra poden inscriure’s al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC).

Aquesta edició de la Mostra conservarà el seu caràcter comercial i agrícola, amb l’objectiu de fer visible el municipi i que aquesta sigui una festa per a la gent del poble, però que també atregui l’interès de la màxima gent de fora que pugui visitar Sant Vicenç dels Horts durant aquests tres dies.

Els comerços, les persones emprenedores i les empreses locals podran participar al Concurs d’aparadors, a l’Era del Baró, a la Mostra de Comerç Local i a la Mostra d’Esdeveniments. També continua el concurs amateur de clicks de Playmobil i si alguna persona vol vendre les seves arracades amb tapes de cafè, bicis amb filferro o clauers de material reciclat ho podrà fer a la Mostra d’artesania local del diumenge 24 de gener. Finalment, els col·lectius i associacions vicentines podran mostrar la seva tasca i les seves activitats a la Mostra d’entitats. Tot això, prèvia inscripció al SIAC.

Last update 24.12.2015 | 14:43