|
 

La Cuina en Directe, un dels plats forts de la Mostra 2016

Divendres, 8 de gener de 2016 a les 14:53
  • La gastronomia és una de les principals ofertes de l’extens programa d’activitats previstes per als dies 22, 23 i 24 de gener

La 32a Mostra Comercial i Agrícola aposta per la gastronomia de Sant Vicenç dels Horts i una de les activitats previstes en la seva programació és la Cuina en Directe.

El divendres 22 de gener arrenca amb un doble taller de cuina de familiar a la Mostra de Degustació a la plaça de Lluís Companys, organitzat per l’Ajuntament i el restaurant Que sa que bo. A les 11.30h, serà el torn de preparar el dinar de Festa Major i a les 13h unes postres saludables. A la tarda, a les 17h es portarà a terme un taller de salsa de calçots, organitzat per l’Ajuntament, i a les 20h es cuinarà en directe cuscús, a càrrec de la Comunitat Islàmica de Sant Vicenç dels Horts Amics de l’Islam.

Dissabte 23 de gener a les 12.15h continua la programació de la Cuina en Directe a la Mostra de Degustació a la plaça de Lluís Companys, amb arròs parellada, a càrrec del restaurador vicentí Xavier Dorado, sota la direcció i amb els comentaris de Josep Lladonosa, guardonat amb la Creu de Sant Jordi per la seva tasca de difusió de la cultura del menjar a Catalunya. L’acte està organitzat per l’Ajuntament i el restaurant Les Palmeres de la Vila. A les 13.30h, serà el torn de l’Ada Parellada, xef del restaurant Semproniana, amb una sessió de cuina amb tres arrossos, del més tradicional al més actual.

A la tarda, el pastisser vicentí Eugeni Muñoz, de la pastisseria Muñoz, efectuarà una cuina en directe de pastisseria a partir de les 17.30h i, a partir de les 18.30h, es realitzarà un arròs de pagès i un arròs amb llet de civada i llavors de chía, a càrrec de la cuinera Cristina Roig, amb l’organització del Parc Agrari del Baix Llobregat i l’Ajuntament.

Finalment, el diumenge 24 de gener, la Mostra de Degustació a la plaça de Lluís Companys, acollirà cuina en directe a càrrec de la restauradora vicentina Ana Mora, del restaurant Casa Mora (11.30h); de la restauradora Eva Baqués, del restaurant Que sa que bo (13h); del restaurador vicentí Toni Boltà, del restaurant La cuina d’en Toni (17h); i del restaurador vicentí Josep Sagristà, del restaurant Sagristà (18.30h).

Last update 21.01.2016 | 11:19