|
 

El programa de la 32a Mostra i la Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç dels Horts d'aquest 2016 s'enceta aquest diumenge

Divendres, 15 de gener de 2016 a les 09:07
  • El teatre musical Kbarret del grup Filagarsa a L’Ateneu i el concert espectacle Arrels de Catalunya a La Vicentina, primers actes oficials

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d’Hivern 2016 de Sant Vicenç dels Horts està a tocar. El programa d’enguany està conformat per una àmplia oferta d’activitats que vicentins i visitants podran gaudir intensament. Música, gastronomia, concursos i una extensa oferta cultural, entre d’altres, formen part de les propostes per a aquest 2016, dirigides a tots els públics i edats.

Encara que la inauguració oficial de la Mostra serà el proper divendres 22 de gener, a les 10h a l’estand institucional de la plaça de la Vila, a càrrec de l’alcaldessa Maite Aymerich Boltà, aquest diumenge, 17 de gener, s’estrena el programa oficial d’actes de la 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d’Hivern d’enguany amb dues propostes culturals.

Una d’elles és una tarda de cafè teatre amb el musical Kbarret del grup Filagarsa a L’Ateneu a partir de les 18h. Aquest espectacle va ser el guanyador del Concurs de Teatre Amateur Vila d’Olesa i distingit amb deu premis. Aquesta companyia de teatre amateur celebra 25 anys d’història i va néixer a Sant Vicenç dels Horts. Es tracta d’un excel·lent treball i escenogràfic amb sis actors i cinc músics que situen l’espectador en un local propi dels anys 30, on múltiples personatges histriònics ens mostren les seves ambicions i pors, el seu talent i la seva fam d’èxit. La direcció artística i la dramatúrgia és del vicentí Ermenegild Siñol. Les entrades tenen un preu de 10 euros, i de 6 euros per les persones amb carnet cultural.

L’altra proposta és l’espectacle Arrels de Catalunya, un concert de cançó, música per a cobla i dansa tradicional, que tindrà lloc aquest diumenge a les 19h a La Vicentina. El concert anirà a càrrec del cantant Lluís Blaquer, de la Cobla La Principal de Terrassa i de l’Esbart dansaire de Sant Feliu de Llobregat. Les entrades tenen un preu de 10 euros, però les persones amb carnet cultural les poden adquirir per 8 euros.

El dimecres 20 de gener, a les 19h al Molí dels Frares, serà el torn de la presentació del procés de participació del Pla d’Actuació Municipal de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts per als anys 2016-2020. I, l’endemà, dijous a la tarda, els gegants seran els protagonistes, ja que a les 15.30h s’iniciarà una cercavila amb els gegants de les escoles que sortirà de la plaça de Narcís Lunes i passarà pel carrer de Mossèn Jacint Verdaguer fins arribar a la plaça de la Vila.

Tot seguit, a les 16.30h, s’inaugurarà l’exposició Convidem els gegants a l’escola a l’escola La Immaculada, organitzada pels diferents centres escolars del municipi i l’Ajuntament. La mostra es podrà visitar divendres 22 i dissabte 23 de 10 a 21h, i diumenge 24 de 10 a 20h.

 

Last update 18.01.2016 | 12:18