|
 

Sant Vicenç dels Horts es prepara per a la disbauxa de Carnestoltes

Dimecres, 3 de febrer de 2016 a les 13:30

• Enguany, 21 comparses i 1163 participants formaran part de la popular Rua de Carnestoltes d’aquest diumenge 7 de febrer

El proper diumenge, 7 de febrer, els carrers de Sant Vicenç dels Horts s’ompliran de disfresses, música, colors i ganes de gresca per rebre el Rei Carnestoltes. Enguany, 21 comparses participaran a la tradicional Rua de Carnestoltes, que recorrerà les principals artèries del municipi i comptarà amb la presència de 1163 participants. El pregó del Rei Carnestoltes precedirà a la Rua i la plaça de la Vila acollirà una batucada prèvia a la Rua i una altra quan aquesta arribi. El programa d’actes d’aquest diumenge es completarà amb el Ball de la disfressada, a càrrec dels components de les comparses participants, i, a la tarda, el ball de la gent gran amb el Duet Família, a La Vicentina.

Dimecres de cendra
D’altra banda, el dimecres 10 de febrer - dimecres de cendra – hi haurà el traspàs de poder del Rei Carnestoltes a la Colla de Diables Àngels Diabòlics de Sant Vicenç dels Horts i, posteriorment, la plaça de Narcís Lunes acollirà la tradicional sardinada popular. A banda, la celebració de la Rua de Carnestoltes de diumenge implicarà algunes incidències en el trànsit i el servei de transport públic; per ampliar la informació sobre aquestes restriccions, premeu aquí .
El programa d’actes complet d’aquest Carnestoltes 2016 és el següent:

Diumenge 7 de febrer

A les 11 h, concentració de comparses al carrer de Sant Miquel.

A les 11.30 h, batucada a la plaça de la Vila.

A les 11.45 h, pregó del Rei Carnestoltes.

A les 12 h, Rua de Carnestoltes. Sortida del c. de Sant Miquel, recorregut pel c. de Rafael Casanova, pl. de la Vila, c. de Rafael Casanova, c. de Barcelona, c. de Llobregat, c. de Mn. Jacint Verdaguer i arribada a la pl. de la Vila.

A l’arribada de la Rua a la plaça de la Vila, batucada.

Ball de la disfressada a la plaça de la Vila, a càrrec de components de les comparses participants.

A les 17 h, ball de la gent gran amb Duet Família, a La Vicentina (Rafael Casanova, 45).


Dimecres 10 de febrer

A les 19 h, dimecres de cendra i traspàs de poder del Rei Carnestoltes a la Colla de Diables Àngels Diabòlics i sardinada popular a la plaça de Narcís Lunes.

Podeu ampliar tota la informació sobre el Carnestoltes 2016 a Sant Vicenç dels Horts al podcast de l’informatiu ‘Sant Vicenç al dia’ d’avui, de Ràdio Sant Vicenç, a partir del minut 05:30:

Last update 03.02.2016 | 13:58