|
 

El Cine Fòrum Solidari de Sant Vicenç dels Horts presenta el segon film del cicle aquest divendres

Dimarts, 14 de juny de 2016 a les 13:11
  • La pel·lícula ‘A film about Kids and Music. Sant Andreu Jazz Band’ es projectarà als Cinemes La Vailet, a les 20 h i posteriorment el director del film dinamitzarà un debat amb els assistents

Els Cinemes La Vailet acolliran el proper divendres 17 la segona proposta cinematogràfica del Cine Fòrum Solidari de Sant Vicenç dels Horts. Es tracta de la pel·lícula ‘A film about Kids and Music. Sant Andreu Jazz Band’, un documental sobre la Sant Andreu Jazz Band, una jove orquestra, dirigida per Joan Chamorro, que reuneix nens i nenes d’entre 6 i 18 anys al voltant d’un repertori de jazz clàssic que omple els auditoris més importants del país. La pel·lícula es projectarà a les 20 h i posteriorment el seu realitzador, Ramon Tort, serà l’encarregat de dinamitzar el col·loqui - fòrum. L'entrada és gratuïta.

‘A film about Kids and Music. Sant Andreu Jazz Band’ és la segona pel·lícula d’aquest cicle, una iniciativa de la Regidoria de Solidaritat, Cooperació i Voluntariat de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, la Federació Catalana de Cine Clubs i els Cinemes La Vailet. El Cine Fòrum Solidari esdevé un espai de reflexió en el qual s’exhibiran pel·lícules internacionals i nacionals d’actualitat i reconegut prestigi que tractaran temes relacionats amb els Drets Humans, la construcció de la pau, la convivència o la lluita contra les desigualtats, entre d’altres. Els films compten amb una presentació prèvia dels protagonistes, directors, productors o crítics especialitzats, que generen un debat posterior a la projecció. Les produccions, la majoria de les quals no es troben als circuits comercials, s’exhibiran els últims divendres de cada mes i suposen una oportunitat única per visionar-les a la gran pantalla.

Un documental sensacional

‘A film about Kids and Music. Sant Andreu Jazz Band’ proposa un viatge, guiat pel director de la orquestra, que ens submergeix en el seu mètode d’ensenyament, tant singular com els resultats que genera. La història d’aquest documental farà vibrar al públic amb el talent d’aquests nens i nenes, i emocionarà a través de totes les sensacions que són capaços de despertar. En aquest viatge els acompanyen Jesse Davis, Terell Staffor i Wycliffe Gordon, músics nord-americans admirats per tots els amants del jazz que alimenten l’esperit musical de trajectòries tan precoces com la de l’Elsa, que amb només 6 anys toca la trompeta com un àngel.
La trajectòria del Cine Fòrum Solidari es va iniciar el passat 29 d’abril amb la projecció de ‘Syria self portrait (Aigües platejades)’ , una impactant pel·lícula que va generar un interessant debat sobre la situació dels refugiats.

Fitxa de la pel·lícula

  • Títol: 'A film about Kids and Music. Sant Andreu Jazz Band'
  • Web del film: http://www.afilmaboutkidsandmusic.com
  • Idioma: Català i anglès. Subtítols en català per als comentaris en anglès.
  • Durada: 101’
  • Data i hora: Divendres 17 de Juny, 20 h
  • Lloc: Cinemes La Vailet
  • Col·loqui – debat: dinamitzat pel director de la pel·lícula, Ramon Tort
Last update 14.06.2016 | 14:37