|
 

Comencen les obres de millora de la Casa de la Vila

Dilluns, 5 de setembre de 2016 a les 16:56
  • La zona d’estacionament reservat per als vehicles de visites i serveis de la Casa de la Vila s’ubicarà al c. Sant Joan Bosco

Avui s’han iniciat les obres de millora i els treballs d’adaptació dels accessos a la Casa de la Vila. L'empresa adjudicatària de les obres ocuparà els espais d'estacionament reservat davant de la Casa de la Vila i també la part del c. Mn. Josep Duran compresa entre el c. Sant Miquel i el c. Rafael de Casanova, per aplegar el material i les casetes d'obra. En aquest tram, doncs, restarà prohibit l’estacionament de vehicles.

D’altra banda, s'ha reservat els espais d’estacionament ubicats a la vorera Sant Boi del c. Sant Joan Bosco, entre Rafael de Casanova i Sant Miquel, com a espai d'estacionament per a visites i vehicles de serveis de la Casa de la Vila. Per tant, els estacionaments d’aquesta vorera quedaran reservats només per a aquests.

Es preveu que les obres no afectin el pas de vehicles, ni del transport públic pel c. Rafael de Casanova. La durada de les obres serà de tres mesos, aproximadament.

Last update 05.09.2016 | 16:59