|
 

La plaça de Narcís Lunes és la nova ubicació del Mercat de Pagès de Sant Vicenç dels Horts

Dimecres, 14 de setembre de 2016 a les 12:13
  • El dissabte 17 de setembre a les 09.45 h tindrà lloc la inauguració, amb la presència del president del Parc Agrari del Baix Llobregat i cuina en directe

Aquesta temporada el Mercat de Pagès canvia d’ubicació: a partir del 17 de setembre, podreu apropar-vos a comprar els productes frescos i de proximitat a la plaça de Narcís Lunes. Es podran adquirir fruites, hortalisses i verdures de proximitat tots els dissabtes, de 9 h a 14 h.

Sortida de la Passejada cultural i ‘showcooking’

La inauguració del nou espai del Mercat de Pagès tindrà lloc el 17 de setembre a les 9.45 h, amb els parlaments del regidor de Promoció Econòmica, Paco Rodríguez, l’alcaldessa, Maite Aymerich i el president del Parc Agrari del Baix Llobregat , Raimon Roda.

A més a més, coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura , la plaça de Narcís Lunes serà la ubicació de la sortida i l’arribada de la Passejada cultural per conèixer la pagesia vicentina. Al llarg del matí també hi haurà un showcooking , de la mà de Cristina Roig, cuinera del Parc Agrari del Baix Llobregat, que cuinarà plats de temporada amb els productes del Mercat de Pagès. Espaguetis de carbassó amb pesto verd i daus de tomàquet, puding de Chia o coca de figues fresques i mató són només algunes de les receptes que Roig prepararà en aquest showcooking .

Proximitat i cuina d’aprofitament

El Mercat de Pagès respon a la voluntat de promoure una agricultura local i de temporada, justa social i ambientalment, i un consum responsable que evita la despesa en envasos i en el combustible que comporten els productes d’importació. A més a més, es consolida, un any més, com un espai de trobada entre els pagesos vicentins i del Parc Agrari del Baix Llobregat amb els consumidors.

Last update 14.09.2016 | 12:21