|
 

El jurat del Concurs Literari Narcís Lunes i Boloix emet el seu veredicte

Dimecres, 28 de setembre de 2016 a les 14:54
  • L’obra guanyadora en la categoria d'adults en llengua catalana del concurs ha estat 'Epigrames de Telobis', del martorellenc Andreu González Castro

La 25a edició en llengua catalana per a adults del Concurs Literari Narcís Lunes i Boloix ja té guanyador. Andreu González Castro, veí de Martorell, s'enduu amb la seva obra 'Epigrames de Telobis' el premi d'aquest certamen literari, valorat a l'edició d'enguany amb 1.500€ i la publicació de l’obra guanyadora en edició comercial dins la col·lecció de poesia Mitilene, d’Editorial Meteora.

El jurat, format per Eduard Sanahuja Yll (poeta, professor titular de la Universitat de Barcelona i Vicepresident de l’Aula de Poesia de Barcelona), Jordi Boladeras Sancho (poeta i professor de català del Consorci Per a la Normalització Lingüística) i José Antonio Arcediano Cristóbal (poeta, llicenciat en Filosofia, secretari de l’Aula de Poesia de Barcelona i integrant de la redacció de la revista de poesia Caravansi), es va reunir el passat 5 de setembre a les dependències municipals de Can Comamala per escollir l' obra guanyadora d'entre els 16 treballs presentats enguany. Pel que fa a la menció per a autors locals, una novetat d'aquesta edició 2016 del certamen, el jurat ha decidit declarar desert aquest premi local.

Aquesta 25a edició del Concurs Literari Narcís Lunes i Boloix en la modalitat d’adults s’ha convocat només en l’especialitat de poesia en llengua catalana. Així mateix, s’ha eliminat la categoria de finalista, restant només la categoria de guanyador, amb un increment de l'import del premi fins a 1.500€.

Last update 28.09.2016 | 19:49