|
 

L'Ajuntament efectua millores a diversos parcs del municipi

Dimarts, 11 d'octubre de 2016 a les 13:39
  • S'ha renovat la zona infantil del parc del barri de Can Sàbat, s'ha construït un gimnàs a l'aire lliure al parc entre els carrers Cadis i Aragó i es farà una reforma integral del parc del carrer de Barbastre, entre d'altres actuacions

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha fet millores a la zona infantil del parc del barri de Can Sàbat. S’hi han instal·lat bancs i un gronxador nou i se n’ha rehabilitat el tobogan. També s’ha reforçat la zona d’impacte per millorar la seguretat dels infants. A més a més, a la plaça del carrer de Salvador Allende s’han habilitat màquines per a poder gaudir d’un espai de gimnàs a l’aire lliure, amb una bicicleta estàtica, una el·líptica i una màquina per a exercitar els braços.

Gimnàs a l'aire lliure
La construcció del gimnàs a l’aire lliure del carrer de Cadis és una proposta que vol fomentar l’esport per a totes les edats i la vida saludable en comunitat, tot gaudint de l’entorn vicentí. El gimnàs es troba al parc entre el carrer de Cadis i d’Aragó i consta d’una bicicleta estàtica, una el·líptica i una màquina per a fer estiraments de cames. Les persones que el facin servir, a més a més, gaudiran d’una vista privilegiada: des del gimnàs es veu una panoràmica de gran part de Sant Vicenç dels Horts.

Rehabilitació de parcs
D'altra banda, l’Ajuntament ha començat a rehabilitar alguns dels parcs infantils que s’havien quedat obsolets. Així doncs, es rehabilitarà la zona infantil dels dos parcs de la plaça Miquel Julià i de la plaça Joan Prats i Escala i, a més, el parc del carrer d’Àngel Guimerà s’habilitarà per poder gaudir d’un nou gimnàs a l’aire lliure. Al parc del carrer de Barbastre s’inicia una reforma integral per a canviar mobiliari de joc, bancs i reforçar el terra.

Informació relacionada

Pàgines/seccions

Millores a la via pública
Last update 13.10.2016 | 10:33