|
 

L'Ajuntament continua les obres de millora al parc del Pi Gros

Dilluns, 14 de novembre de 2016 a les 10:08
  • Les tasques de renovació de les barbacoes del parc ja han començat i les obres de reforma de les escales a l’accés de la travessera Barcelona ja estan finalitzades

Ja han començat les obres de millora de les barbacoes del parc del Pi Gros de Sant Vicenç dels Horts. Les tasques van començar el 7 de novembre passat i consisteixen en la renovació i reparació de les barbacoes i la construcció d’un tancament perimetral amb dues portes d’accés, per tal d’ordenar adequadament l’espai i l’ús que se’n fa. La durada aproximada de les obres serà d’un mes i mig i el cost total de l’actuació és de 38.500,09 euros, el qual financia en la seva totalitat l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Finalitzades les obres de les escales
D’altra banda, ja han finalitzat les obres de reforma de les escales del parc del Pi Gros a l’accés de la travessera Barcelona amb el camí de la Font de Sant Josep. Les obres s’emmarquen dins un pla de millora dels accessos al parc, on ja s’han renovat les escales de fusta del camí de la Font a la zona de grades i transformat en rampes des de la zona de barbacoes.

Escales carrer Aragó amb Aranjuez
A més a més, en el marc de les obres de millora de la via pública que ha endegat l’Ajuntament, s’han habilitat també les escales entre el carrer d’Aragó amb el d’Aranjuez. Aquestes, s’han pogut efectuar gràcies a la intervenció del Pla Local d’Ocupació, subvencionat per la Llei de Barris i connecten el barri del Turó i el de la Guàrdia. D’aquesta manera, es garanteix el pas segur dels vianants, sobretot pel que fa a l’alumnat de l’Escola La Guàrdia i l’Institut Gabriela Mistral.

Informació relacionada

Pàgines/seccions

Millores a la via pública
Last update 14.11.2016 | 10:16