|
 

El 10 de gener s'obren les inscripcions per participar a la rua de Carnestoltes

Dijous, 4 de gener de 2018 a les 10:28
  • Enguany, la festa se celebrarà l’11 de febrer

El proper dimecres, 10 de gener, s’obre el període per presentar les inscripcions per a les persones que vulguin participar a la rua de Carnestoltes, que se celebrarà el diumenge 11 de febrer.

La sol·licitud es pot presentar fins al 24 de gener al Servei d’Atenció Ciutadana, a l’Ajuntament. L’horari d’atenció del SIAC és de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, i de dilluns a dijous, de 16.30 a 18.30 h. També es pot presentar la inscripció al Departament de Cultura, situat temporalment a l’Arxiu Municipal, als Antics Salesians (passatge de Pau Vila, s/n), de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Per últim, es pot enviar el full d’inscripció signat digitalment a l’adreça carnestoltes@svh.cat.

Per poder participar com a comparsa han de ser un mínim de 8 participants, i com a comparsa de ple dret un mínim de 20 participants, dels quals el 80 % han de ser veïns o veïnes de Sant Vicenç dels Horts. Ser comparsa de ple dret permet gaudir d’un equip de so, formar part de la Comissió de Carnestoltes, entrar en el sorteig de sortida i en el sorteig d’obsequis.

Last update 04.01.2018 | 10:33