|
 

Obertes les inscripcions per als entrenaments per preparar la 6a edició de la CaCo

Divendres, 24 de febrer de 2017 a les 13:58
  • Els entrenaments, a càrrec de l’Espai de Corredores, es faran del 27 de març al 22 de maig i la inscripció és gratuïta i online

Ja ha començat el termini per a les inscripcions als entrenaments per preparar la 6a edició de la CaCo (Caminar i Córrer) de Sant Vicenç dels Horts. Els entrenaments, a càrrec de les integrants de l’Espai de Corredores (EDC), s’iniciaran el 27 de març i finalitzaran el 22 de maig. La inscripció als entrenaments és gratuïta i es pot efectuar en aquest enllaç .

Els entrenaments amb l’Espai de Corredores tindran lloc els dilluns, de 19.30 a 21 h, al Camp de Futbol Municipal La Barruana, i els dissabtes, de 9 a 10.30 h, a l'entrada del camí que porta al riu situada a la carretera de Sant Boi (a l’altura del c. Àngel Guimerà).

La 6a CaCo de Sant Vicenç dels Horts se celebrarà el diumenge 28 de maig. La CaCo està organitzada per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Carme Siñol Club Esportiu, CEM Sant Vicenç dels Horts - Piscina Montserrat Canals, la Taula d’Igualtat i Espai de Corredores (EDC).

Last update 24.02.2017 | 14:07