|
 

L'Ajuntament inicia les obres de millora del paviment de la Travessera d'Aragó

Dijous, 16 de març de 2017 a les 13:46
  • Els treballs començaran la setmana que ve i consistiran en l'asfaltatge de diversos trams del carrer, actualment deformats per les arrels dels arbres

L’Ajuntament iniciarà la setmana que ve les obres de millora del paviment de la Travessera d'Aragó. Les obres consisteixen en l'asfaltatge d'alguns trams del carrer, atès que el paviment actual de formigó està deformat i trencat en alguns punts a causa del creixement de les arrels dels arbres més propers a la zona. Els treballs s’efectuaran al tram de la Travessera d'Aragó comprès entre els carrers de Conca i Còrdova, a tota la calçada, i al tram entre el vial d’entrada al parc del Pi Gros i el carrer Conca, només a la meitat de calçada més propera al parc.

L'inici de l'obra està previst per al proper dilluns 20 de març i es preveu que les tasques finalitzin el divendres 7 d'abril. Un cop estigui el paviment aixecat i sanejada la base, es demanarà a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) assessorament sobre l’estat dels arbres i la viabilitat de mantenir-los o no amb la retirada de les arrels de la zona afectada.

El cost d'aquestes obres de millora serà de 36.713,20 €. Aquests treballs comportaran diverses restriccions a la mobilitat, consulteu les afectacions viàries aquí .

Informació relacionada

Pàgines/seccions

Millores a la via pública
Last update 30.03.2017 | 14:24