|
 

L'Ajuntament aprova un decret per impedir l'entrada de l'autobús transfòbic d'Hazte Oír al municipi

Divendres, 17 de març de 2017 a les 10:27
  • L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha convocat una mobilització aquest matí fins a Pallejà per mostrar el seu rebuig al missatge transfòbic i discriminatori d'aquesta iniciativa

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha aprovat un decret per impedir l'entrada de l'autobús transfòbic d'Hazte Oír al municipi. El consistori rebutja el missatge transfòbic i discriminatori de l’autobús de Hazte Oir i per això ha convocat aquest matí una mobilització davant de la Prefectura de la Policia Local, a Can Sala. Les persones assistents aniran fins a Pallejà per mostrar suport al consistori de la població veïna i entitats locals, que han engegat tot un dispositiu per evitar que el vehicle pugui passar per la localitat.

Des d’ahir, el cossos de policia local de Pallejà i Sant Vicenç dels Horts treballen en un dispositiu per evitar l’entrada a les localitats d’aquest autobús. Des del consistori pallejanenc s’ha informat que atès que l’entitat “no ha sol·licitat cap permís o autorització” per fer l’acte públic a la via urbana del municipi, i atès que “incompleix el principi bàsic de convivència i respecte pels diferents grups ètnics, culturals i religiosos o sexuals”, se li “denegarà el pas i la realització de l’acte”. A més, la Generalitat segueix les passes de l’autobús per si se li pot aplicar un expedient sancionador per incitació a l’odi.

Last update 17.03.2017 | 12:19