|
 

L'Ajuntament mostra el seu condol a la família del jove vicentí mort ahir en accident de trànsit

Divendres, 17 de març de 2017 a les 11:28
  • M.H.E. tenia 33 anys i era treballador del Complex Esportiu Municipal CEM Sant Vicenç dels Horts - Piscina Montserrat Canals

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts expressa el seu sentit condol a la família i amics del jove vicentí M.H.E., mort ahir a la tarda en un accident de trànsit entre quatre cotxes i una furgoneta a la carretera N-II, a Bàscara (Girona), segons informacions del Servei Català de Trànsit. M.H.E. tenia 33 anys i era treballador del Complex Esportiu Municipal (CEM) Sant Vicenç dels Horts - Piscina Montserrat Canals.

El tràgic sinistre va tenir lloc a les 20.34 h d’ahir, a la altura del quilòmetre 738 de la carretera N-II, en sentit Girona, en el qual es van veure implicats quatre turismes i una furgoneta. A conseqüència del xoc, M.H.E. va perdre la vida i dues persones més van resultar ferides, una d’elles amb pronòstic greu.

El Complex Esportiu Municipal (CEM) Sant Vicenç dels Horts - Piscina Montserrat Canals ha suspès totes les classes dirigides d’avui, excepte les classes de natació d’aquesta tarda.

Last update 17.03.2017 | 11:31