|
 

Sant Vicenç dels Horts celebra l'1 i 2 d'abril una nova edició de la Firaestoc, Firatapes i Firaesport

Dilluns, 6 de març de 2017 a les 11:07
  • Com ja és habitual, la fira comercial, gastronòmica i esportiva vindrà acompanyada de la Desfilada de Moda

El cap de setmana de l’1 i 2 d’abril Sant Vicenç dels Horts acollirà una nova edició de la Firaestoc-Firatapes (als carrers de Vila Vella) i de la Firaesport (al pàrquing de l'Ateneu). Per segon any consecutiu, la fira esportiva se celebra conjuntament amb la cita gastronòmica i comercial. Enguany, se celebra la 17a edició de la fira d’oportunitats comercials Firaestoc, la 15a edició de la fira gastronòmica Firatapes i la 5a edició de la fira d’entitats i activitats esportives Firaesport. Com ja és habitual, les fires vindran acompanyades de la tradicional Desfilada de Moda, organitzada conjuntament amb la Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts.

La Firaestoc, la Desfilada de Moda i la Firaesport es duran a terme el diumenge 2 d’abril, al barri de Vila Vella. La Firatapes començarà el dissabte 1 d’abril a la tarda i s’allargarà tot el diumenge.

A continuació us detallem el programa d’activitats previstes:

Dissabte 1 d’abril

FIRATAPES : de 19 a 1 h, a la plaça de la Vila

Diumenge 2 d’abril

FIRAESTOC : de 10 a 20 h, als carrers de Vila Vella

FIRATAPES : d’11 a 22 h, a la plaça de la Vila

FIRAESPORT : de 10 a 20 h, al pàrquing de l’Ateneu

DESFILADA DE MODA : de 20 a 21.30 h, a la plaça de la Vila

Hi haurà música en directe, activitats infantils i demostracions esportives, entre d’altres activitats. Properament, s’anirà actualitzant en aquesta pàgina el programa d’activitats.

Last update 10.03.2017 | 08:58