|
 

La deixalleria mòbil s'ubica de nou a la plaça de la Vila

Dilluns, 10 d'abril de 2017 a les 09:00
  • Un cop finalitzades les obres a la plaça de la Vila, la deixalleria mòbil torna a prestar servei al carrer Joan Bosco, al costat de la Casa de la Vila

El servei de la deixalleria mòbil recupera el seu emplaçament al carrer Joan Bosco, al costat de la Casa de la Vila, un cop han finalitzat les obres que s’han dut a terme a la plaça de la Vila. Per tant, els dimarts a la tarda la deixalleria mòbil prestarà servei als següents punts del municipi:

  • De 16 a 17.20 h: Casa de la Vila, plaça de la Vila, 1
  • De 17.20 a 18.40 h: carrer Mossèn Jacint Verdaguer / carrer del Llobregat (Can Ros)
  • De 18.40 a 20 h: estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Sant Vicenç dels Horts

La deixalleria mòbil és un vehicle adaptat per dipositar-hi les deixalles que no s’haurien de barrejar amb la brossa de cada dia; per tant, esdevé un reforç a la deixalleria municipal. La deixalleria mòbil pretén reforçar i convidar al veïnat a participar en les tasques de reciclatge per transformar els residus en matèria primera.

Una de les comeses bàsiques d’aquest servei és assegurar la destinació dels materials que no es poden recuperar per tal de protegir el medi ambient. A la deixalleria mòbil s’hi pot portar, per exemple, olis de cuina i motor (fins a 5 litres), medicaments, aparells informàtics i electrònics, fluorescents i bombetes, piles i bateries, cosmètics, pintures, sabates, dissolvents, radiografies, paelles, etc.

Last update 10.04.2017 | 12:26