|
 

El Club Esportiu Carme Siñol s'adhereix a la campanya "Mou-te en català!"

Dimecres, 12 d'abril de 2017 a les 15:00
  • La campanya promou la pràctica del català entre els usuaris i usuàries mentre fan alguna activitat esportiva al centre

Des del passat mes de març, el Club Esportiu Carme Siñol promou el programa del Voluntariat per la llengua (VxL) entre els seus usuaris de manera que poden practicar català mentre fan alguna activitat esportiva al centre, dins el marc de la campanya “Mou-te en català!”.

El Club, compromès amb l’ús i coneixement del català, esdevé així un col·laborador més en la difusió del programa VxL i facilita la inscripció de nous voluntaris i aprenents que poden tenir parella lingüística dins el mateix Club i mentre fan alguna de les activitats esportives que s’hi duen a terme.

Com a avantatge per a les parelles lingüístiques del Club, s’aplicarà una bonificació del 50 % en les despeses dels tràmits d’alta, així com també la matrícula com a soci gratuïta.

Mou-te en català!
“Mou-te en català!” és un pla de foment de l’ús del català impulsat per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i la Secretaria General de l’Esport, amb la col·laboració de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Aquest pla té com a objectius principals fer créixer la presència de la llengua catalana en les entitats i en els centres esportius i fomentar-ne el coneixement i l’ús entre els professionals i els esportistes.

Last update 11.04.2017 | 12:31