|
 

Obertes les inscripcions per la 9a Cursa Popular de 10km del 29 d'octubre

Dilluns, 17 de juliol de 2017 a les 08:04
  • El recorregut ampliarà el seu tram per la llera del riu Llobregat

La Regidoria d'esports de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts organitza un any més la cursa  popular de 10Km i les curses escolars, que aquest any se celebraran el 29 d'octubre. Enguany, el recorregut inclou novetats, ja que s'ampliarà el tram per la llera  del riu Llobregat amb gairabé 4 quilòmetres plans en un entorn natural.

Les inscripcions ja es poden fer per  Internet, en aquest enllaç , i properament  es podran fer presencialment al Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts Piscina Montserrat Canals (Carrer del Claverol, 2-4) per un preu de 15€ (14€ per als propietaris del xip groc, socis del CEM Sant Vicenç dels Horts - Piscina Montserrat Canals, Carme Siñol Club Esportiu i Club Atlètic Sant Vicenç).

Aquest any l’obsequi serà un innovador bidó de la marca NU Complements, a més d’una armilla tècnica personalitzada de la cursa de la mà de Tuga Wear. Al finalitzar, hi haurà botifarrada i servei de massatges per a tots els participants. També hi haurà infables per als més petits. A l'hora, es podrà disposar d'una àmplia zona d'aparcament habilitada per als participants i vestidors al CEM Sant Vicenç dels Horts - Piscina Montserrat Canals.

Els inscits abans del dia 25 de setembre podran escollir el tallatge de l'armilla. Les inscripcions es tancaran el dimecres 25 d’octubre per internet i el divendres 27 d'octubre de forma presencial al CEM Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals, a les 14 hores o en arribar als 500 participants. En cas d’haver-hi places disponibles, es podran fer inscripcions el diumenge 29 d'octubre, per un preu de 20 €, a la zona habilitada al parc de la Foneria, de 8 a 9.30 hores. Podeu consultar la normativa completa de la cursa de 10 km en el document adjunt.


4a edició de les curses escolars

Per quart any consecutiu, es realitzaran les curses escolars adreçades als nens i nenes des de cicle inicial fins a l’ESO i batxillerat, les quals comptaran amb la col•laboració dels centres d’ensenyament de Sant Vicenç dels Horts i dels mestres d’educació física. Aquestes curses estan obertes a tots els nens i nenes que vulguin participar i són gratuïtes. Per fer-ho, només cal descarregar-se l’autorització penjada al nostre web i presentar-la al CEM Sant Vicenç dels Horts o, en cas de ser alumnes de Sant Vicenç dels Horts, al vostre mestre d’Educació Física. Hi haurà obsequis per a tots els participants.

Aquesta ja tradicional activitat és organitzada per la Regidoria d'Esports i compta amb la col•laboració de les entitats esportives de la vila. Es comptarà, també, amb el suport de la Diputació de Barcelona, del CEM Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals, de Championchip (controls informàtics amb xip); Caldo Aneto, McDonald's, Club Esportiu Carme Siñol, Cafegra i Plantillas Deportivas.es.

PROGRAMACIÓ DE LA CURSA:

• 10 h Inici de la 9a Cursa de 10 km
• 10.45h Lliurament dels trofeus per als guanyadors.
• 11.15h Inici curses escolars

 

 

Last update 02.10.2017 | 11:29