|
 

Les obres de millora al Parc del Mamut de Venux començaran el dilluns 8 de maig

Dijous, 4 de maig de 2017 a les 12:45
  • Amb uns treballs que duraran tres setmanes, es pretenen resoldre les incidències detectades en els set mesos de funcionament del parc. Les obres es finançaran amb els recursos que no es van gastar del pressupost inicial

Es faran obres al Parc del Mamut de Venux a partir del dilluns 8 de maig. Durant les primeres setmanes de treballs, s’ampliarà el formigó de les tarimes dels tobogans i es posarà una cistella de bàsquet. També s’ampliaran els llistons de fusta de la petanca per evitar que s’escapin les boles. 

D’altra banda, les relliscades causades per la sorra han estat les queixes més freqüents per part de la ciutadania. Per aquest motiu, s’intentaran evitar estabilitzant el perímetre de la zona de joc, i alhora també es posaran baranes a les escales i s’evitarà que s’escampi l’aigua de les fonts.

Mentre es facin els treballs, el Parc del Mamut es podrà fer servir amb normalitat, tret de les zones on s’estiguin realitzant els treballs. L’Ajuntament calcula que aquestes intervencions -finançades amb els recursos no gastats del pressupost inicial- acabaran el 26 de maig.

Balanç positiu dels set primers mesos

La regidora d’Urbanisme, Yolanda Artigas, fa un balanç positiu dels usos durant els seus primers set mesos del parc innaugurat al novembre, i de la bona acollida que ha tingut per part de la ciutadania.

A més, l'espai lúdic es completarà amb l’hotel d’entitats. Artigas ha avançat que aviat es posarà un panell informatiu al parc sobre com serà el futur equipament. De la mateixa manera que el parc, el disseny de l’hotel d’entitats s’ha decidit en un procés participatiu amb la ciutadania. La regidora d’Urbanisme calcula que l’hotel d’entitats es començarà a construir l’any vinent, al 2018.

Last update 05.05.2017 | 18:05