|
 

'Boscos de Ciutat', la nova edició de la Jugateca Ambiental

Dilluns, 15 de maig de 2017 a les 14:11
  • L’activitat tindrà lloc al parc del Pi Gros, de 11:30h a 13:30h

Aquest diumenge 21 de maig tindrà lloc al parc del Pi Gros una nova edició de la Jugateca Ambiental, amb el títol ‘Boscos de Ciutat’. Des de les 11:30h fins les 13:30h, els visitants realitzaran varies dinàmiques en grups petits amb un kit d’exploració, per descobrir els valors ambientals que aporten els parcs d’una manera pràctica i vivencial.

L’objectiu de l’activitat és conèixer l’ecosistema forestal a través de la descoberta i l’observació del parc. Es pretén analitzar la intervenció humana en el medi ambient, i el seu impacte a llarg termini, amb una Jugateca que inclou activitats prèvies i complementàries per realitzar a l'aula o al parc.

L’activitat està organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Casal Infantil i Juvenil El Quijote i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Les Jugateques són espais on les famílies i infants de totes les edats poden compartir una estona de joc i experimentació per conèixer parcs i platges de l’àrea metropolitana, entre els quals s’inclou el parc del Pi Gros, de Sant Vicenç.

Last update 16.05.2017 | 09:09