|
 

Curs en línia de narrativa exprés per preparar el Premi Literari Delta

Divendres, 19 de maig de 2017 a les 09:31

• Les inscripcions són obertes fins el 2 de juny
• S’impartirà pel campus virtual de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès

Ja són en marxa els preparatius per la IX edició del Premi Literari Delta de narrativa escrita per Dones, que enguany se celebrarà a Sant Vicenç dels Horts. Els tallers d’escriptura són fonamentals per l’apoderament de les dones i, per això, l’Ajuntament i l’organització del Premi, han apostat per un curs en línia de narrativa exprés en col•laboració amb l’Ateneu Barcelonès.

El curs s’adreça a dones majors d’edat residents a qualsevol dels tretze municipis que formen part de la novena edició del Premi Delta. Les inscripcions són obertes fins el 2 de juny i es poden realitzar en línia a través d’ aquest formulari . L’activitat és gratuïta i té cabuda per 16 alumnes. Durant la setmana següent al 2 de juny, les persones que definitivament hagin obtingut plaça rebran un missatge de correu electrònic confirmant la inscripció. El curs comença el dilluns 12 de juny i finalitza el 9 de juliol.

Les dones que vulguin formar part del curs exprés de narrativa podran aprendre tècniques claus a l’hora d’escriure com crear interès i expectatives, construir personatges rodons o fins i tot, articular un conflicte narratiu potent. Com es tracta d'un curs en línia, les inscrites podran realitzar les activitats i consultar el material didàctic on i quan vulguin, accedint al campus virtual de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

Last update 25.05.2017 | 12:33