|
 

El CFA Garrosa obre les preincripcions pel curs 2017/18

Dilluns, 19 de juny de 2017 a les 08:20
  • El centre inclou programes per satisfer diferents necessitats: obtenir l'ESO, accedir a un grau mitjà o superior, i aprendre idiomes o informàtica

L’Escola d’Adults Garrosa, que és pública i gratuïta, ofereix una amplia oferta formativa que varia en funció de les necessitats de l’alumnat. D'aquesta manera, l'oferta inclou ensenyaments de formació inicial, bàsica i especialitzada, així com cursos preparatoris per a les proves d’accés a cicles formatius i d’accés a estudis universitaris per a majors de 25 anys.

Aquests cursos estan adreçats a les persones que hagin complert els 18 anys i, en alguns casos, als joves de 16 a 18 anys. L’horari d’atenció és d’11 h a 13 h i de 16 h a 18 h.

El termini per presentar les sol·licituds comença el 19 de juny i finalitza el 27 de juny.

-Totes les persones que es preinscriuen han de presentar l'original i una fotocòpia del DNI, NIE o passaport (si es tracta d'estrangers comunitaris, el document d'identitat del pais d'origen).

-Persones menors d’edat

  • Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació i el consentiment del pare o mare o tutor legal del menor. Si està en situació d'acolliment, la resolució del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet) o si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen.
En la documentació adjunta, podreu trobar la sol·licitud de preinscripció i les especificitats de cada curs .
 
On està el CFA Garrosa?  Passatge Pau Vila, 08620 Sant Vicenç dels Horts, Barcelona  936 56 69 51
Last update 22.06.2017 | 10:00