|
 

El taller de paper reciclat i 'El pi més gros', a la Jugateca Ambiental de setembre

Dilluns, 18 de setembre de 2017 a les 10:29
  • Les activitats tindran lloc el 17 i el 24 de setembre, respectivament

Amb la tornada de les vacances, tornen les activitats de la Jugateca Ambiental, al parc del Pi Gros. La programació de setembre començarà amb el taller de paper reciclat, que tindrà lloc el dia 17 d’11.30 a 13.30 h, i seguirà la setmana següent (dia 24) amb el mateix horari, amb l’activitat “El pi més gros”.

L’objectiu de les jugateques ambientals és conèixer l’ecosistema forestal a través de la descoberta i l’observació del parc. Les activitats inclouen espais de jocs, tallers i itineraris guiats. En aquest sentit, les activitats seguiran després de setembre, durant tota la tardor, i es poden consultar en aquesta notícia.

L’activitat està organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Casal Infantil i Juvenil El Quijote i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Les Jugateques són espais on les famílies i infants de totes les edats poden compartir una estona de joc i experimentació per conèixer parcs i platges de l’àrea metropolitana, entre els quals s’inclou el parc del Pi Gros, de Sant Vicenç.

Last update 20.09.2017 | 14:51