|
 

Treballs de millora del paviment de diversos carrers de Sant Vicenç

Divendres, 1 de setembre de 2017 a les 15:19
  • Es reforçarà la zona de circulació de vehicles i s’actuarà de manera puntual a algunes voreres
  • Hi haurà actuacions especials al carrer Nou i Turó

L'Ajuntament de Sant Vicenç està fent des de finals d'agost actuacions de millora al paviment dels carrers del municipi. Els treballs ja s'han acabat als carrers Oviedo, Lluchmajor, Logronyo, Lanzarote,  Menéndez Pelayo, Bon Punt, Rosari, Montseny, Aierol, Turó i Enric Borras, i estan en procés a Anselm Clavé, Sant Josep, Muntanya, Doctor Fleming i Riu. La intervenció pretén assegurar que el paviment de la calçada d’aquests carrers està en condicions per garantir la mobilitat i el trànsit de vehicles rodats. Les tasques consistiran en l’aplicació d’un reg d’adherència i una capa de rodadura en aquelles zones del paviment que es trobin en mal estat.

A més, s’anivellaran tots els pous i arquetes del clavegueram de servei amb el paviment i se substituiran les tapes, marcs o reixes que es trobin deteriorades. També s’actuarà de manera puntual a la vorera d’alguns carrers i es pintarà la senyalització horitzontal viària.

Actuacions especials al carrer Sant Josep i Turó

Casos excepcionals són el carrer Sant Josep, on es millora l’accessibilitat a la cruïlla amb el carrer Nou. També al carrer Turó, s’intervindrà per elevar el paviment de la cruïlla amb el carrer Francesc Macià i Montjuïc per tal d’anivellar-lo amb el de la vorera i evitar així el fregament amb el terra dels autobusos urbans o d’altres vehicles llargs i baixos.

Aquestes intervencions duraran poc més d'un mes, i comportaran talls puntuals al trànsit durant la realització de les tasques de millora. 

Last update 27.09.2017 | 08:40