|
 

Afectacions en la circulació al carrer Albacete per les obres en el clavegueram

Dimarts, 3 d'octubre de 2017 a les 13:12

La mobilitat es veurà afectada al carrer Albacete a partir del dilluns 9 d’octubre, per les obres de renovació de la xarxa de clavegueram. Concretament, els treballs afectaran a la zona compresa entre el carrer de Girona i la Travessera de Barcelona, on es prohibirà l’estacionament en els dos sentits. Alhora, es mantindrà un únic carril de circulació, en sentit ascendent, per accedir des del c. Girona al barri de Sant Josep.

El carril de baixada quedarà suprimit temporalment i els vehicles hauran de circular per dos itineraris alternatius: per la tvra. de Barcelona i pel c. d'Antoni Mampel si van al barri de Can Ros o al centre, o bé pels carrers d'Àlaba, d'Alcalà i d'Aracena si van al polígon del Molí dels Frares. Aquestes afectacions es senyalitzaran també ‘in-situ’.

Alhora, hi ha uns treballs, però de poca afectació, al tram del c. d'Albacete sense sortida, des de la rotonda del c. de Baix Llobregat.

Transport públic

Pel que fa al transport públic, quedaran afectades les línies d'autobús al barri de Sant Josep, que hauran de circular per la trva. de Barcelona i pel c. d'Antoni Mampel en comptes del carrer Albacete.

Last update 06.10.2017 | 09:48