|
 

L'Ajuntament posa en marxa de nou el programa 'Eduquem en família'

Divendres, 20 d'octubre de 2017 a les 12:40
  • Les activitats, tallers i jocs del programa tindran lloc durant tot el primer trimestre, i algunes a partir del gener del 2018

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts impulsa un any més el programa ‘Eduquem en Família’, adreçadat a famílies amb fills o filles de totes les edats. Les activitats del primer trimestre van començar el passat 6 d’octubre amb els minicontes de ‘Comença la Tardor’, i s’allargaran fins al 15 de desembre, que tindrà lloc la sessió de contes ‘Explica’m un nadal’.

A banda de més d’una desena d’activitats que es faran durant tota la tardor, s’inclouen projectes permanents, com ara els patis oberts de les escoles o el Programa “Jugateca ambiental” del Departament municipal de Mediambient, que es duu a terme al parc del Pi Gros.

En el document adjunt, es poden consultar el conjunt de les activitats, basades en espais de contes, de jocs i activitats o diversos tallers en família.

Per últim, en el programa destaca també els programes “Espai familiar” i “Espai nedó”, que es posaran en marxa a partir del mes de gener i es duran a terme a l’Escola Bressol municipal l’Alegria.

Last update 23.10.2017 | 12:01