|
 

Obertes les inscripcions per al 5è Concurs de Diorames Ràpids de Playmobil, per la Festa Major d'Hivern 2018

Dimarts, 9 de gener de 2018 a les 13:34

· La Mostra que acollirà per cinquè any aquesta iniciativa que vol fomentar la creativitat i la participació infantil, canvia la seva ubicació a la plaça de l’Ateneu.

Les regidories de Joventut i Infància i de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts han convocat enguany la cinquena edició del Concurs de Diorames Ràpids de Playmobil. El concurs, organitzat amb la col•laboració de l'entitat Clicksparty, té lloc durant la Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç dels Horts i busca potenciar la creativitat i la participació d’infants i joves.

El concurs és obert a tothom, però les places són limitades a 26 persones, i es formalitzen en ordre d’inscripció. A més, s’agafaran 10 inscripcions extra, però seran reserves per si algun participant es donés de baixa. 

Els diorames tindran una temàtica lliure i hi podran participar els infants i joves entre 1 i 18 anys, dividits en dues categories (d’1 a 12 anys i de 13 a 18). Els adults podran donar un cop de mà en l’elaboració del diorama.

Les inscripcions s’hauran de presentar al Servei d’Atenció Ciutadana, a l’Ajuntament. L’horari d’atenció del SIAC és de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, i de dilluns a dijous, de 16.30 a 18.30 h, fins al 16 de gener de 2018.

Premis per a tots els participants

Els participants hauran de muntar el diorama de 9.30 a 11 hores del 20 de gener de 2018. L'exposició s'obrirà al públic a les 11 hores. Els diorames estaran exposats al públic el mateix dissabte fins a les 21h i el diumenge 22 de gener fins a les 20 hores, a la carpa situada a la plaça de l’Ateneu. Els tres primers classificats de cada categoria guanyaran una caixa de Playmobil, valorada en 100, 50 i 25 euros respectivament. Tots els participants, però, rebran un premi de consolació. El jurat estarà composat per dues persones de l’ Associació Clicksparty .

El lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 21 de gener, a les 20.15 h, a l’estand institucional de la plaça de la Vila. Podeu consultar les bases del concurs en aquest enllaç i descarregar el formulari d’inscripció aquí .

Last update 15.01.2018 | 09:34