|
 

Més de la meitat d'actuacions del PAM ja estan implementades

Dimarts, 30 de gener de 2018 a les 08:51
  • Un any i mig després de l’aprovació del Pla d’Actuació Municipal, s’han efectuat la majoria de mesures dels diferents àmbits

L’Ajuntament ja ha efectuat, a la meitat del mandat, 123 de les 214 actuacions previstes Pla d’Actuació Municipal (PAM). Alhora, 19 es troben en execució, 21 han estat encarregades i 7 licitades, mentre que 9 ja estan pressupostades i 7 tenen el projecte aprovat. Per últim, 28 actuacions es troben en fase d’estudi. 

El PAM articula les principals línies d’actuació de l’Ajuntament en el mandat 2015-2019 i es va aprovar el juny del 2016, després d’un procés participatiu obert a la ciutadania que va recollir al voltant de 300 propostes. 

El document consta de quatre blocs: desenvolupament econòmic, cohesió social, ordenació territorial i govern obert. Aquests agrupen les diferents accions a realitzar, de les quals se’n pot fer un seguiment al web municipal. Aquesta eina permet, per exemple, subscriure’s a accions concretes per tal de rebre actualitzacions sobre el seu estat d’execució. També existeix una comissió de seguiment formada per representants d’entitats, grups polítics i persones a títol individual que avalua anualment el grau de compliment del PAM.

En aquest enllaç, es poden seguir les actuacions del PAM .

Last update 30.01.2018 | 08:55