|
 

El govern de Sant Vicenç dels Horts secundarà la vaga feminista i destinarà el sou d'aquell dia a la Taula d'Igualtat

Dimecres, 7 de març de 2018 a les 14:52
  • L’equip, encapçalat per l’alcaldessa Maite Aymerich, assistirà en ple a la lectura del manifest (12 h) i a la manifestació de Barcelona (18.30 h)

L’equip de govern de Sant Vicenç dels Horts, encapçalat per l’alcaldessa Maite Aymerich, secundarà demà dijous la vaga feminista convocada arreu del país.  Les cinc regidores i els sis regidors que conformen l’executiu local (Junts x Sant Vicenç i SVH SI PUEDE) aturaran la seva activitat habitual i assistiran només a dos actes públics: la lectura del manifest a la plaça de la Vila, a les 12 h, i la manifestació convocada a les 18.30 h a Barcelona, a la confluència de passeig de Gràcia amb l’avinguda Diagonal.

La part del sou d’aquell dia es posarà a disposició de la Taula d’Igualtat perquè les entitats que en formen part decideixin a quin projecte o projectes ho destinen

Aquestes actuacions se sumen a un ampli programa d’activitats que a Sant Vicenç dels Horts va donar el tret de sortida el dissabte passat, 3 de març, amb un sopar. A més, dimarts 6 també es va organitzar la xerrada “La bretxa salarial de les dones”, a càrrec de Daniel Robles de Dona’t Vida.

El divendres 9 de març l’Hora del Conte de la biblioteca se centrarà en les Superdones de la història, a càrrec de Calidoscopi Cultura (18 h). El dimarts 13 es farà la cloenda del programa formatiu per a l’ocupació Valora’t, entrena’t i lidera el teu projecte. Dona, un pas més. El fem amb tu, amb lliurament de diplomes a les participants (17 h, a Les Voltes).

Per últim, el 21 de març es farà un cinefòrum amb el documental Encorades, en el qual alpinistes i escaladores catalanes acostaran el públic a la seva passió per la muntanya. Aquesta activitat tindrà lloc a les 20 h, a la Sala Xica de La Vicentina, a càrrec del Club Excursionista de Sant Vicenç.

Frases cèlebres

Més enllà d'aquestes activitats, durant la commemoració del Dia Internacional de la Dóna, es podran llegir frases cèlebres pronunciades per dones com Maria Mercè Marçal i Serra, Maria Aurèlia Capmany i Farrés, Montserrat Abelló i Soler i Virginia Woolf. Es podran trobar aquestes frases en diferents punts informatius del municipi, així com a les xarxes socials.

Last update 07.03.2018 | 15:16